AI Vloeren staat garant voor de hoge kwaliteit van service en dienstverlening en stelt daarbij de wensen van de afnemers altijd centraal. Wij bieden een totaalconcept waarbij wij u adviseren over de aanschaf, aflevering en het leggen van de vloer. Desgewenst kunnen wij voor u de vloer ook renoveren en onderhouden.

Het voordeel hiervan is dat u vanaf het begin tot aan het eind te maken heeft met 1 aanspreekpunt die uitgebreide expertise heeft om het traject in goede banen te leiden. Ook als u een bestaande vloer heeft, die beschadigd is en gerestaureerd moet worden; dan biedt AI Vloeren een passende oplossing.

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en of een reparatie/herstel van je huidige vloer ? Wij komen graag bij uw langs om onze producten/assortiment aan uw te laten zien.

Neem contact op!

AI Vloeren is een innovatief bedrijf dat meedenkt met haar klanten en actief is, zowel in de particuliere sector als in de zakelijke sector.

Heeft u een vloerenproject waarmee u aan de slag wilt gaan, of bent u voornemens om een vloer in uw woning of bedrijfspand te laten leggen, maak dan gerust met ons een afspraak om langs te komen. Dan kunt u ons wat meer vertellen over uw wensen, zodat wij een goed beeld krijgen van uw project. Wij informeren u dan uitgebreid over de mogelijkheden.

PVC Click

Lamel

Visgraat

Hongaarse Punt