Goed en degelijk onderhoud is van belang voor een lange levensduur van uw vloer. Onze medewerkers zijn bekend met de juiste technieken zodat uw vloer de juiste behandeling krijgt en een lange levensduur gewaarborgd wordt.

Elke vloer is anders en vereist ook weer een andere methode of aanpak als het gaat om onderhoud en reparatie. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw vloer onder de loep te nemen en te beoordelen welk onderhouds- of reparatieplan het beste past bij uw vloer.

Vraag een offerte aan

Schade-herstel Vloeren

Als uw vloer ernstig beschadigd is geraakt door bijvoorbeeld, brand, inbraak, water, vocht en lekkages, dan bent u bij ons aan het goede adres voor een deskundig advies op het gebied van schade-herstel.

Wij doen aan ‘herstel in Natura’. Van plaatselijk herstel van kleine schades en ‘vlekken’, tot aan het vervangen van de hele vloer. Wij hebben de experts in huis om uw vloer weer te herstellen. Hierbij werken wij veelal samen met verschillende bouwbedrijven en schade-experts die nauwe relaties hebben met verzekeringsmaatschappijen.

De verzekeraar ontvangt een melding van schade aan een vloer van een verzekerde. Vervolgens worden wij ingeschakeld om de schade op te nemen. Wij maken een schaderapport en als de verzekeraar dit goed heeft gekeurd, gaan wij over tot het vakkundig herstellen van de vloer. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over schade-herstel aan uw houten en/of parketvloer.

PVC Click

Lamel

Visgraat

Hongaarse Punt